Η χαρά του Νικολάου

Δημήτρης Τομαράς
Η χαρά του Νικολάου

bet365

Ο Δημήτρης Νικολάου στις δηλώσεις του μετά το Ολυμπιακός - Άρης παρουσιάστηκε χαρούμενος και ικανοποιημένος για το γκολ του και την ομάδα.
Ο Νικολάου επισήμανε:
-Για το ματς και το γκολ που σκόραρε κόντρα στον Άρη: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Πάνω από όλα όμως η ομάδα κέρδισε, πήρε την πρόκριση, κάναμε αυτό που θέλαμε. Σίγουρα αυτό ήρθε και με το δικό μου γκολ, το πρώτο μου με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι πάρα πολύ καλό για μένα να σκοράρω εδώ στο Καραϊσκάκη. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά».
- Για την συνεργασία με τον Παναγιώτη Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας: «Όπως έχω ξαναπεί, έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Παίζουμε μαζί εδώ και 10 χρόνια. Αναμφίβολα είναι μια φιλία και εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, για αυτό βγάζει και αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα κάνουμε λάθη, προσπαθούμε να τα διορθώνουμε στις προπονήσεις. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι μπορούμε».
-Για την παρουσία 5 παικτών από την Ακαδημία του Ολυμπιακού στην αποστολή: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό, που ο προπονητής εμπιστεύεται παιδιά από την Ακαδημία. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Μπορεί ο προπονητής να παίρνει κάποιο ρίσκο για να βάλει παιδιά μέσα, αλλά δική μου γνώμη είναι πως στο μέλλον όλες οι ομάδες πρέπει να βάζουν παίκτες από τις ακαδημίες να παίζουν. Γιατί πρέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει μέλλον».
-Για την συνέχεια που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Εμείς προσπαθούμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα έρχεται ο Ηρακλής εδώ. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα μας».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα