Μπουχαλάκης: «Διαφορετικά χωρίς τον "Μίλι"»

Δημήτρης Τομαράς
Μπουχαλάκης: «Διαφορετικά χωρίς τον "Μίλι"»

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μίλησε για την πρόκριση επί του Αρη αλλά και την συνέχεια χωρίς τον Σέρβο μέσο.

Πλέον χωρίς τον Μιλιβόγεβιτς στο ρόστερ και με τον ίδιο στο 100% θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη ο οποίος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την πρόκριση αλλά και για την συνέχεια του Ολυμπιακού.

«Νομίζω ότι είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, ο Άρης δημιούργησε κάποιες φάσεις προς το τέλος και απείλησε την εστία μας. Σκοράραμε ένα γκολ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και ένα στο τέλος του και καθαρίσαμε έτσι την πρόκριση. Έχουμε ακόμα πολλά ματς μπροστά μας, πρέπει να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο γιατί τίποτα φυσικά δεν έχει κριθεί.

Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς και πρέπει να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο σε τρεις διοργανώσεις. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα, χωρίς τον Μιλιβόγεβιτς, τα πράγματα θα είναι αρκετά διαφορετικά. Ο Λούκα ήταν ο αρχηγός μας και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε κάθε ματς. Από εδώ και πέρα βέβαια θα έχω περισσότερο χώρο εγώ, αν μπορώ να το πω έτσι, προκειμένου με τη δουλειά μου στις προπονήσεις να δείξω στον προπονητή μου ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα