Ξέσπασε στον τέταρτο και... το μετάνιωσε ο Κλοπ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ξέσπασε στον τέταρτο και... το μετάνιωσε ο Κλοπ (vid)

bet365

Ήταν τόσο έντονη η στιγμή της απόκρουσης του Μινιολέ στο πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα, που ο Κλοπ... ξέσπασε κατά του τέταρτου διαιτητή, για ν' απολογηθεί στη συνέχεια προκειμένου να μη μπει σε μπελάδες.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ θεώρησε ότι θα μπορούσε ο Μαρκ Κλάτεμπεργκ να μην έχει δείξει ποτέ την άσπρη βούλα στην πτώση του Ντιέγκο Κόστα από το μαρκάρισμα του Βαϊνάλντουμ στο 76ο λεπτό του ισόπαλου (1-1) ντέρμπι του Άνφιλντ και γι' αυτό ξέσπασε.

Βλέποντας τον Μινιολέ να πέφτει στη σωστή γωνία και ν' απομακρύνει τη μπάλα, ο προπονητής των «κόκκινων» γύρισε προς το μέρος του τέταρτου διαιτητή και του φώναξε: «δεν μπορεί να μας νικήσει κανείς»!

Βέβαια, λίγα λεπτά αργότερα και αφού είχε ηρεμήσει, απολογήθηκε, για ν' ακούσει από τον... cool βοηθό πως «δεν πειράζει, μου αρέσει που παθιάζεσαι τόσο...».

Δείτε πως αντιδρά στην υπόδειξη του πέναλτι στο 07:45 και τον έξαλλο τρόπο που πανηγυρίζει και ξεσπά στον 4ο διαιτητή στο 08:49!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα