Κι επίσημα Λάμπρου, Μουκτάρης

Gazzetta team
Κι επίσημα Λάμπρου, Μουκτάρης

bet365

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση των Λάμπρου και Μουκτάρη με τον πρώτο να είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Και οι δύο μεταγραφές ήταν γνωστές. Εμενε το τυπικό. Το οποίο έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση των Λάζαρου Λάμπρου και Στέφανου Μουκτάρη.

Ο πρώτος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ ενώ ο δεύτερος ως μεταγραφή από την Καλλιθέα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστής, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο11.
Ο Λάζαρος Λάμπρου ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ την φετινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Επαιξε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 3 κυπέλλου Ελλάδος»

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Μουκτάρη. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο5.
Ο Στέφανος Μουκτάρης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Καλλιθέας τα δύο τελευταία χρόνια. Την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας ένα γκολ, καθώς και σε 3 παιχνίδια κυπέλλου. Την φετινή περίοδο, έπαιξε σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα