Kι επίσημα στην ΑΕΚ ο Βινίσιους! (pics & vids)

Kι επίσημα στην ΑΕΚ ο Βινίσιους! (pics & vids)

Γιώργος Τσακίρης
Kι επίσημα στην ΑΕΚ ο Βινίσιους! (pics & vids)

bet365

Όπως αναμενόταν η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βινίσιους για τα επόμενα 3,5 χρόνια, δείτε στο Gazzetta.gr τι είπε ο βραζιλιάνος 24χρονος μπακ.

Στα πρώτα του λόγια ο Βινίσιους Ντε Φρέιτας έδειξε και τη διάθεσή του να αγωνιστεί με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ μιλώντας στα ΜΜΕ μετά την ανακοίνωσή του από την Ένωση ξεκαθάρισε πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα και πως παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστική πράξη εδώ και μήνες ο ίδιος νιώθει έτοιμος αν του ζητηθεί να αγωνιστεί!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όταν ξεκίνησα να συζητάω, δηλαδή τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας μου παρουσιάσαν ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτό. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα», είπε αρχικά ο «Βίνι» για να συνεχίσει σχετικά με την κατάσταση της αγωνιστικής του ετοιμότητας:

«Μπορώ και από σήμερα΅να βοηθήσω, είμαι επαγγελματίας. Μπορεί να μην έχω κάποια επίσημη συμμετοχή όλο αυτό το διάστημα, αλλά κάνω κανονικά προπόνηση καθημερινά στο 100%, αν ο προπονητής με επιλέξει για κάποιο παιχνίδι εγώ θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Στην ερώτηση αν γνωρίζει κάτι για την ΑΕΚ, ή αν έψαξε να ενημερωθεί σχετικά ο βραζιλιάνος άσος τόνισε: «Είναι προφανές όταν έρχεσαι σε μια ομάδα συλλέγεις πληροφορίες, αυτό που γνωρίζω καλά εγώ είναι πως η ΑΕΚ διαθέτει πολύ ένθερμους οπαδούς και γι' αυτό δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ».

Στην ερώτηση για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά ο Βινίσιους ξεκαθάρισε: «Τα δικά μου αγωνιστικά χαρακτηριστικά είναι επιθετικά κυρίως αν και αγωνίζομαι μπακ. Βέβαια μετά από τρία χρόνια στο ιταλικό πρτάθλημα έχω βελτιώσει τα αμυντικά μου χαρακτηριστικά. Γενικά πρέπει θεωρώ να υπάρχει μια σωστή ισορροπία μεταξύ αυτών. Εγώ αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα της ΑΕΚ να κατακτήσει πολλούς και σημαντικούς τίτλους».

Νωρίτερα η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον ποδοσφαιριστή για 2,5 χρόνια με την Ένωση να διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο όπως αναφέραμε και στα διαδοχικά ρεπορτάζ, επί της ουσίας πρόκειται για συμφωνία για 3,5 χρόνια συνεργασίας των δυο πλευρών.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Βινίσιους Ντε Φρέιτας με συμβόλαιο δυόμιση ετών και με δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς της ΑΕΚ για έναν ακόμα χρόνο.

O Vinícius de Freitas Ribeiro είναι γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 1993 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών της Φλουμινένσε και της Κρουζέιρο, από την οποία η Λάτσιο τον απέκτησε το 2013.

Ο σύλλογος της Ρώμης τον παραχώρησε ως δανεικό τον Ιανουάριο του 2014 στην Πάντοβα και τη σεζόν 2014-15 στην Περούτζια, ενώ το 2015-16 αγωνίστηκε, και πάλι ως δανεικός, σε 24 επίσημα ματς με τη Ζυρίχη. Μαζί της πανηγύρισε το Κύπελλο Ελβετίας 2016 και στη συνέχεια επέστρεψε στη Λάτσιο.
Ο Βινίσιους έχει 4 συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας U21.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα φοράει τη φανέλα με το 17», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα