Ανακοίνωσε Ρέγιες η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Ρέγιες η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Ρέγιες η ΑΕΛ

bet365

Και τυπικά παίκτης της ΑΕΛ είναι ο Ρέγιες, που υπέγραψε για τα επόμενα 2,5 χρόνια στους «βυσσινί».

Και επίσημα παίκτης της ΑΕΛ είναι πλέον ο Ρέγιες, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τους «βυσσινί».

Η ανακοίνωση:

Στο γραφείο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, στην Αθήνα, βρέθηκε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με την ομάδα μας, ο 27χρονος κι εν ενεργεία διεθνής με την Ονδούρα κεντρικός επιθετικός, Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες Σαντοβάλ.

Ο Ντιέγκο Ρέγες, για το προφίλ του οποίου ενημερώσαμε με προηγούμενο δελτίο Τύπου, θα βρίσκεται από σήμερα το βράδυ στη Λάρισα , προκειμένου να γνωριστεί με τον προπονητή, Σάκη Τσιώλη και τους νέους του συμπαίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα