Τουλούζ - Σεντ Ετιέν 0-3

Gazzetta team
Τουλούζ - Σεντ Ετιέν 0-3

bet365

Η Σεντ Ετιέν πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Τουλούζ και συνεχίζει να ελπίζει για νέα ευρωπαϊκή έξοδο.

Το ματς έκρυβε παγίδες, όμως η Σεντ Ετιέν έκανε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις και επιβλήθηκε δίκαια με 3-0 της Τουλούζ. Οι στεφανουά ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, έστω και αν το πρώτο τους γκολ ήρθε από αμφισβητούμενο πέναλτι. Όχι ότι ο Λαφόντ δεν ανέτρεψε τον Χαμουμά, αλλά παραμένει ερωτηματικό αν το μαρκάρισμα ήταν εντός περιοχής.

Όπως και να έχει ο Ρου έκανε το 0-1 στο 9’ και οι παίκτες του Γκαλτιέ δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Έχασαν ευκαιρίες, κυριάρχησαν και τα πάντα τελείωσαν με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σομάλια στο 47’. Στο 55’ ο Μονέ-Πακέ έκανε το 0-2 με κεφαλιά, ενώ στην επόμενη φάση οι βιολέ είχαν δοκάρι με τον Μπρέιθγουεϊτ. Αφού δεν σκόραρε και σε εκείνη τη φάση η Τουλούζ ήταν λογικό να μην πάρει τίποτα από το παιχνίδι, με τον Ρου να κάνει το τελικό 0-3 με νέο πέναλτι στο 67’.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα