Φράιμπουργκ - Χέρτα 2-1

Gazzetta team
Φράιμπουργκ - Χέρτα 2-1

bet365

Η Φράιμπουργκ συνεχίζει να εντυπωσιάζει εντός έδρας και κέρδισε με 2-1 την Χέρτα, αφήνοντάς την εκτός τετράδας.

Η Χέρτα είναι το τελευταίο θύμα της εκπληκτικής Φράιμπουργκ του Κρίστιαν Στράιχ. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν δίκαια με 2-1, άφησαν τους Βερολινέζους εκτός τετράδας και θα κλείσουν την αγωνιστική στην όγδοη θέση.

Οι παίκτες του Στράιχ ήταν πιο επιθετικοί στο πρώτο μέρος και δικαιώθηκαν στο τέλος, όταν στο 39’ ο Γκρίφο βρήκε τον Χάμπερερ στην περιοχή και εκείνος με ωραία προσπάθεια και άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν η εικόνα τους ήταν βελτιωμένη, ο ρυθμός άνοιξε και οι καλές στιγμές ήρθαν και για τις δύο πλευρές. Στο 87’ ο Πέτερσεν έκανε το 2-0 και όλα έδειξαν να τελειώνουν, όμως στο 88’ ο Σίμπερ μείωσε σε 2-1 για να δώσει δραματικό τόνο στο φινάλε. Τίποτα δεν άλλαξε, όμως, με την Φράιμπουργκ να πανηγυρίζει τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα