Χωρίς Μολέδο με Λεβαδειακό

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς Μολέδο με Λεβαδειακό

bet365

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, έμεινε ο Ροντρίγκο Μολέδο, που ωστόσο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε κόντρα στον Λεβαδειακό τον Ροντρίτκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος, μπορεί να ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, όμως ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να μην ρισκάρει με την συμμετοχή του. Εκτός έμεινε και ο Χουλτ, που ωστόσο έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα το Σάββατο και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το επόμενο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, οι Λέτο, Κουρμπέλης γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις «5-2», τελειώματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Μαρινάκης, Μέστο, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Ρέις, Ρινάλντι, Μίγγος, Χατζηγιοβάνης.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα