Iντερ - Πεσκάρα 3-0

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Iντερ - Πεσκάρα 3-0

bet365

Οι Νερατζούρι ξεμπέρδεψαν εύκολα (3-0) με την Πεσκάρα, έκαναν το 7x7, προσπέρασαν την Λάτσιο και είναι πλέον στην 4η θέση και κοντά στην 3η.

Οι γκέλες, συνήθως, έρχονται όταν ένα ματς μοιάζει πανεύκολο. Και αυτό με την Πεσκάρα, ήταν τέτοιο για την Ιντερ. Για να είναι σίγουρη η διοίκηση ότι δεν θα γίνει κανένα αστείο, βέβαια, έταξε πριμ νίκης και η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έκανε αυτό που έπρεπε. Με γκολ των Ντ' Αμπρόζιο, Ζοάο Μάριο και Εντερ, οι Νερατζούρι έφτασαν σε ένα χαλαρό 3-0 και εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα της Λάτσιο για να την προσπεράσουν, τρεις μέρες πριν την υποδεχθούν για το Coppa Italia. Οσο για την Πεσκάρα, παραμένει στην τελευταία θέση έχοντας μόνο μία νίκη και αυτή... στα χαρτιά (εις βάρος της Σασουόλο), έχοντας χάσει κάθε ελπίδα ανατροπής της κατάστασης.

Με την ομάδα του Μάσιμο Οντο να έχει αποδεχθεί ότι του χρόνου θα είναι στη Serie B, το ματς ήταν ανοιχτό και με καλό ρυθμό από το ξεκίνημα. Και αφού είχε καλό ρυθμό, είχε και καλές φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 23' με το σουτ του Κάστανου που απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς, ο Μπισάρι έκανε το ίδιο, δευτερόλεπτα μετά, στο σουτ του Ζοάο Μάριο και από το κόρνερ η Ιντερ άνοιξε το σκορ: Σέντρα του Μπρόζοβιτς, μόνος στο πίσω δοκάρι ο Ντ' Αμπρόζιο και 1-0. Τα πράγματα, πλέον, είχαν απλοποιηθεί πολύ για τους Νερατζούρι, οι οποίοι είχαν χαμένο τετ α τετ με τον Ζοάο Μάριο στο 36' και είδαν τον Μπισάρι να αποκρούει το σουτ του Μπρόζοβιτς στο επόμενο λεπτό, για να έρθει τελικά το 2-0 στο 43' με την κοντινή προβολή του Ζοάο Μάριο μετά το γύρισμα του Πέρισιτς.

Το μόνο ενδιαφέρον στο ματς, για το δεύτερο μέρος, ήταν αν οι Μιλανέζοι θα συνέχιζαν με στόχο να βάλουν πολλά γκολ. Ο αντίπαλος, άλλωστε, προσφερόταν. Τελικά, αυτή που πήγε για το γκολ ήταν η Πεσκάρα και το πλησίασε σε δύο περιπτώσεις. Στο 57' με το φάουλ του Μπάεμπεκ που έφυγε λίγο άουτ, στο 59' με το τετ α τετ του ίδιου παίκτη που απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς και το οριζόντιο δοκάρι του Βέρε στην επαναφορά. Η ομάδα του Μάσιμο Οντο εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν ρίξει στροφές και προσπαθούσε να μειώσει αλλά τελικά στο 73' ήρθε το 3-0 από το κοντινό πλασέ του Εντερ μετά το γύρισμα του Ικάρντι. Ο Αργεντίνος, βέβαια, ήταν οφσάιντ όταν πήρε την μπάλα και θα έπρεπε να σταματήσει εκεί η φάση αλλά η αλήθεια είναι ότι... δεν έγινε και τίποτα που μέτρησε το γκολ. Τι 2-0, τι 3-0... Στο 80', πάντως, θα μπορούσε να γίνει και 4-0 αν ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόζα έβλεπε τον Εντερ που ήταν μόνος αλλά σούταρε για να βάλει το πρώτο του γκολ και δεν το έβαλε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα