Βήματα στο σωστό μονοπάτι η ΑΕΚ

Κώστας Ζάλιαρης
Βήματα στο σωστό μονοπάτι η ΑΕΚ

bet365

Έπειτα από το 2x2 στα πρώτα παιχνίδια της νέας θητείας του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει να βαδίζει στο σωστό μονοπάτι, αντιμετωπίζοντας την Ξάνθη στα Πηγάδια. Κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά ο Πανιώνιος, κόντρα στον Αστ.Τρίπολης, με ανεβασμένη ψυχολογία ο Ηρακλής απέναντι στη Λάρισα.

Η 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ανοίγει με το παιχνίδι στο «Καυτανζόγλειο», όπου ο Ηρακλής υποδέχεται τη Λάρισα (15:00, Novasports1), σε μια αναμέτρηση την οποία θα... παρακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι της ουράς της βαθμολογίας.

Ο «Γηραιός», με ό,τι ψυχικά αποθέματα του έχουν απομείνει παλεύει για την επιβίωση και την αξιοπρέπειά του, πήρε μεσοβδόμαδα μεγάλο «διπλό» επί της Βέροιας σε εξ αναβολής αναμέτρηση και σήμερα φιλοξενεί τους «βυσσινί» που δεδομένα, δεν βρίσκονται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Δύο ισοπαλίες και μια ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια μετράει το σύνολο του Σάκη Τσιώλη, που γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία της κατάκτησης βαθμών από αυτό το ματς.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ξάνθη - ΑΕΚ.

Αργότερα, με ώρα έναρξης στις 17:15 (Novasports1), ο τρομερός και 2ος Πανιώνιος, θα παλέψει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ.Κολοκοτρώνης». Οι Αρκάδες, προέρχονται από ήττα (2-0) από την ΑΕΚ, στο ντεμπούτο του Χιμένεθ στον πάγκο της «Ένωσης», εξασφάλισαν προβάδισμα πρόκρισης εις βάρος των Τρικάλων στο Κύπελλο (και πιθανότατα θ' αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια του θεσμού), ενώ, η αμέσως προηγούμενη ήττα είχε έρθει στις αρχές του μήνα. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δείχνει να... στρώνει κάπως την κατάσταση, τη στιγμή που οι «κυανέρυθροι» πορεύονται με αυτοπεποίθηση, ικανότητα, δύναμη και κλίμα που θα ζήλευαν αρκετές ομάδες...

Η ΑΕΚ που έχει το απόλυτο στα δύο τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και από το απόγευμα της Παρασκευής έχει προσθέσει και τον Αραούχο στο ρόστερ της, ταξίδεψε στην Ξάνθη για την αναμέτρηση με την ομάδα του Λουτσέσκου (19:30, Novasports2).

Οι γηπεδούχοι, είδαν τον Πανιώνιο να τους προσπερνά στον πίνακα, αν και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 31 πόντους, ενώ, οι δύο ήττες τους στα τελευταία 14 ματς έχουν έρθει μονάχα από τον Ολυμπιακό, στις δύο αναμετρήσεις πρωταθλήματος το τελευταίο διάστημα! Η «Ένωση», με άλλον αέρα έπειτα από την επιστροφή του Ισπανού κόουτς, έβαλαν τέλος στον κατήφορο του Μοράις και προέρχονται από τις νίκες επί των Αστέρα Τρίπολης (πρωτάθλημα) και Λεβαδειακό (Κύπελλο), έχοντας πλέον αποκλειστικό στόχο τη συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα