Μάντζιος: «Είναι λυπηρό ένα τέτοιο τέλος»

Θοδωρής Βασίλης
Μάντζιος: «Είναι λυπηρό ένα τέτοιο τέλος»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος, πέρασε από την οικογένεια του Πανθρακικού και μέσω του gazzetta.gr, μιλάει για το τέλος της ομάδας της Κομοτηνής...

Ένας άνθρωπος που πέρασε από τον Πανθρακικό και μάλιστα τα πήγε περίφημα, είναι και ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός, την περίοδο 2013-14, βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας από την Κομοτηνή και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το πολύ καλό έργο που έκανε εκεί. Όπως είναι φυσικό, η είδηση της απόσυρσης της ομάδας από την Football League, δεν θα μπορούσε να μην τον στεναχωρήσει.

Ο ίδιος δέθηκε με τον Πανθρακικό και δεν το κρύβει... Το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του, θέλοντας να μιλήσει με τον άνθρωπο που εδραίωσε την ομάδα της Κομοτηνής στις μεγάλες κατηγορίες. Ο ίδιος, εμφανίστηκε εμφανώς στεναχωρημένος με τις εξελίξεις αυτές, ωστόσο ευχήθηκε το συντομότερο οι Θρακιώτες να επιστρέψουν στις μεγάλες κατηγορίες.

«Είναι λυπηρό για κάθε ομάδα να έχει ένα τέτοιο τέλος. Ο Πανθρακικός, ήταν μεγάλη οικογένεια για μένα, δεν θα ξεχάσω ποτέ την χρονιά που ήμουν προπονητής της ομάδας. Κάναμε την καλύτερη πορεία στην ιστορία του Πανθρακικού τότε. Πραγματικά κρίμα να έχει αυτό το άδοξο τέλος. Εύχομαι να αναγεννηθεί και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, με ανάλογες καλές πορείες όπως στο παρελθόν», ήταν τα λόγια του νυν τεχνικού του Απόλλωνα Σμύρνης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα