Πρίγιοβιτς: «Περιμένω κι άλλα γκολ»

Πρίγιοβιτς: «Περιμένω κι άλλα γκολ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Πρίγιοβιτς: «Περιμένω κι άλλα γκολ»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβτς έκανε ντεμπούτο με γκολ στην παγωμένη Τούμπα και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τις προσωπικές φιλοδοξίες και τους στόχος που έχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του, το γκολ που πέτυχε, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για το πώς αποδέχθηκε την πρόταση του «Δικεφάλου».

Για το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ είπε:

«Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση κι αν δεν είχαμε δεχθεί και το γκολ και είχαμε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, θα ήταν όλα καλύτερα. Εμείς ετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Για το γκολ που πέτυχε και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Χαίρομαι για το γκολ που πέτυχα σήμερα και περιμένω ακόμη περισσότερα γκολ στη συνέχεια. Είναι χαμηλότερο το επίπεδο μου σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ήμουν 1,5 μήνα εκτός, είχα κι έναν μικρό τραυματισμό, αλλά όσο περισσότερο δουλεύω και αγωνίζομαι, τόσο πιο γρήγορα θα έρθω στο επιθυμητό επίπεδο».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ:

«Δεν ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ. Το ταπεραμέντο των Σέρβων και των Ελλήνων ταιριάζει, οι δύο λαοί έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Από εκεί και πέρα, προφανώς και χρειάζομαι χρόνο για να δέσω ακόμη περισσότερο με τους συμπαίκτες μου».

Για το πως αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ:

«Το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου, ταιριάζει στη φιλοσοφία μου και το πρόσημο θα είναι θετικό. Ο ΠΑΟΚ μου ταιριάζε ως κλαμπ. Είναι μια ομάδα που παίζει πάντα για τη νίκη και εγώ είμαι νικητής στο γήπεδο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα