Κι επίσημα Νιάς στον Λεβαδειακό

Γιώργος Ντυμένος
Κι επίσημα Νιάς στον Λεβαδειακό

bet365

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Σενεγαλέζου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τους επόμενους 18 μήνες.

Εμενε το τυπικό του θέματος. Δηλαδή η ανακοίνωση της μεταγραφής. Γιατί η υπογραφή είχε πέσει προ ημερών και σας είχαμε ενημερώσει. Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιμπραχίμα Μπαγιέ Νιάς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 18 μηνών.

Ο 28χρονος μπορεί ν' αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός και το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του το πέρασε στην Ελβετία και στην Ξαμάξ (73 ματς και 10 γκολ για τον Σενεγαλέζο μέσο).

Ο Νιάς έκανε πετυχημένο πέρασμα και από το Αζερμπαϊτζάν με τις φανέλες της Καμπάλα (29 ματς και 1 γκολ) και Ιντερ Μπακού (51 αγώνες και 6 γκολ).

Ο Σενεγαλέζος πέρασε και από την Ρωσία (28 ματς με την Μορδόβια Σαράνσκ) και από την Ρουμανία (15 ματς με την Κονκόρντια) αλλά και από την Ινδία μ' ένα σύντομο πέρασμα στην Ντελχί (5 ματς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα