O Τούντορ, οι επιθέσεις και το... πρόβατο!

Gazzetta team
O Τούντορ, οι επιθέσεις και το... πρόβατο!

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ έφερε άνεμο αισιοδοξίας στην Καραμπούκσπορ και μίλησε για τις διαφορές με την Ελλάδα, τις... θυσίες, αλλά και τα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ... σόκαρε τη Γαλατασαράι κι έδωσε στην Καραμπούκσπορ αέρα παραμονής. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην «Vecernji» για τις διαφορές με το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τους φόβους της καθημερινότητας στην Τουρκία. «Είναι ένα σοβαρό και ισχυρό πρωτάθλημα, ακριβώς πίσω από τα κορυφαία. Είναι σίγουρα πιο δυνατό από το ελληνικό, όπου εργάστηκα την περσινή σεζόν. Οι Τούρκοι επενδύουν πολλά χρήματα στο άθλημα, έχτισαν μια σειρά από νέα στάδια, και, τα μπόνους από τα τηλεοπτικά είναι εντυπωσιακά! Ο καθένας μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε, αν και η λίγκα χωρίζεται στις πλουσιότερες Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι, ενώ ακολουθεί η Τράμπζονσπορ.

Ο Τούντορ μίλησε για τον φόβο που υπάρχει έπειτα τα διαδοχικά τρομοκρατικά χτυπήματα. «Θα έλεγα ψέματα αν τόνιζα πως δεν υπάρχει φόβος. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις επηρεάζουν τον ψυχισμό μας. Αλλά στην μικρή πόλη μας, είναι πολύ λιγότερο πιθανό ότι θα συμβεί, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα της επαρχίας. Βέβαια, εδώ είναι πιο ισχυρή η επιρροή του Ισλάμ, είναι περισσότερες γυναίκες που καλύπτουν τα πρόσωπα από ό, τι στις μεγαλύτερες πόλεις».

Πριν λίγες ημέρες η ομάδα της Καραμπούκσπορ μετά την προσευχή θυσίασε ένα πρόβατο, με τον Τούντορ να... παγώνει «Επειτα την προσευχή είχαμε τη θυσία ενός προβατου. Ηταν μια τεράστια έκπληξη, αλλά σεβόμαστε και αποδεχόμαστε τα έθιμά τους». Bέβαια, η Καραμπούκ πέτυχε δυο διαδοχικές νίκες.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα