«Ολυμπιακός για Ονουόχα»
Στην λίστα του Ολυμπιακού, φέρεται πως βρίσκεται ο αμυντικός της ΚΠΡ, Νεντούμ Ονουόχα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με την οποία μπορεί να φύγει ελεύθερος και μία από τις ομάδες που κοιτούν την υπόθεση, είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια, δε παίζουν μόνοι τους, αφού, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, Σέλτικ και Σάντερλαντ επίσης ενδιαφέρονται για τον Άγγλος. Ο Ονουόχα είναι 30 ετών, αγωνίζεται ως στόπερ και δεξί μπακ και έχει 29 συμμετοχές στη σεζόν, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018.
Ο Ονουόχα ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από την Σίτι, όπου έμεινε 8 χρόνια, ενώ ακολούθησε η ΚΠΡ, ενώ είχε προηγηθεί και ένα... διάλειμμα τη σεζόν 2010/11 όπου έπαιξε στη Σάντερλαντ με την μορφή δανεισμού από τους Πολίτες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
