Λένε για Σαρμιέντο

Γιώργος Ντυμένος
Λένε για Σαρμιέντο

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου ακραίου
«Σιγή ισχύος» υπάρχει από την Τρίπολη, για το κατά πόσο η ομάδα θα κινηθεί τον Γενάρη για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη που αγωνίζεται στην γραμμή κρούσης. Από την Αργεντινή τις τελευταίες ώρες υπάρχει η πληροφορία πως οι Αρκάδες εξετάζουν την περίπτωση του Μπράιαν Σαρμιέντο, οπότε ενδέχεται όπου υπάρχει... καπνός να υπάρχει και... φωτιά. Πρόκειται για τον 26χρονο ακραίο – μπορεί να παίξει σε όλες τις μεσοεπιθετικές θέσεις – της περουβιανής Ρεάλ Καρλιάσο, όπου μέχρι πρότινος ήταν δανεικός στην Μπάνφιλντ (21/1). Γεννημένος τον Απρίλιο του 1990, ο Σαρμιέντο ξεκίνησε από την Εστουδιάντες, ενώ το 2007 πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για χάρη της Σανταντέρ.
Ομως στην ισπανική ομάδα δεν έπαιξε αλλά παραχωρήθηκε δανεικός σε Χερέθ (26/4), Χιρόνα (11/2) και Σαλαμάνκα (40/4). Το 2011 επέστρεψε στην χώρα του, ακολούθησε η Ρασίνγκ Κλουμπ, Αρσεναλ Σαραντί και Ολ Μπόις, πριν βρεθεί στο Περού για χάρη της Ρεάλ Καρλιάσο. Οπου το 2015 σημείωσε επτά γκολ σε 29 εμφανίσεις του με την φανέλα της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα