«Δικό μας πλεονέκτημα είναι η έδρα μας»

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Δικό μας πλεονέκτημα είναι η έδρα μας»

bet365

Ο Άρης ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και στη σημερινή Media Day οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κάλεσαν τους φίλους του Άρη να είναι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ δεν έκρυψαν και τη δική τους ανυπομονησία για το παιχνίδι.

«Το περιμένει πολύς κόσμος γιατί έχουν λείψει τόσο μεγάλα παιχνίδια. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, συνδυάζοντάς το με καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να χαρούμε κι εμείς το παιχνίδι», σημείωσε ο Ανδρέας Τάτος ο οποίος ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό αλλά και για το δικό του πέρασμα από την ομάδα του Πειραιά:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα. Θα έρθει για να παίξει ανοιχτά. Ξέρουμε ότι έχει ποιοτικό ρόστερ με καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι αυτά τα παιχνίδια μπορούν να προσφέρουν κάτι. Για μένα δεν υπάρχει ιδιαιτερότητα. Έχω περάσει από τον Ολυμπιακό, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο και τώρα ανήκω στον Άρη», απάντησε.

Ο Ανδρέας Τάτος εκτίμησε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι κρύβει πολλά οφέλη για τον Άρη. «Πλεονέκτημα είναι η έδρα μας. Θέλουμε από τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει. Θέλουμε να του δώσουμε κάτι γιατί τον έχουμε πικράνει πολύ τα τελευταία χρόνια», είπε.

Διούδης: «Είναι ξεχωριστό παιχνίδι»

Ο Σωκράτης Διούδης είπε ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό μπορεί να ανασύρει αναμνήσεις από τα παλιά. «Είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Όπως το περιμένει με ανυπομονησία ο κόσμος, έτσι κι εμείς γιατί όλοι θέλουν να παίζουν τόσο μεγάλα παιχνίδια. Θέλουμε από τον κόσμο να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο, να θυμηθούμε τα παιδιά κι εμείς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν έχουμε να χάσουμε πολλά πράγματα, οπότε μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό και να παλέψουμε για τη νίκη».

Σε ερώτηση για το αν είναι ιδιαίτερο, είπε: «Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα και το έχουμε πει πολλές φορές. Ωστόσο, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Και κυρίως σε αυτό, δεν κοιτάς το επόμενο. Προσπαθείς να κερδίσεις όσα περισσότερα μπορείς. Περιμένω και από τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει».

Για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσει ο Άρης τον αγώνα, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, μιλάμε για τον Πρωταθλητή. Επειδή όμως δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε, μπορούμε να προσεγγίσουμε τα δύο παιχνίδια χωρίς άγχος. Εμείς θα αποδείξουμε πράγματα στο τέλος της σεζόν αναλόγως από το αν πετύχαμε τον στόχο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα