Στην ευρωπαϊκή ελίτ ο Ολυμπιακός! (pic)

Στην ευρωπαϊκή ελίτ ο Ολυμπιακός! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Στην ευρωπαϊκή ελίτ ο Ολυμπιακός! (pic)

bet365

Στους 25 πιο πετυχημένους συλλόγους σε επίπεδο Champions League συγκαταλέγεται από την UEFA ο Ολυμπιακός, δείχνοντας πως παραμένει στην ελίτ της Ευρώπης. Θέση Νο17 οι ερυθρόλευκοι!

Στον σχετικό πίνακα που ανακοινώθηκε για τις πιο πετυχημένες ομάδες του θεσμού του Τσάμπιονς Λιγκ οι πρωταθλητές Ελλάδος που καταλαμβάνουν την 17η θέση έχοντας αφήσει πίσω τους ομάδες που ήταν και φιναλίστ τελικών. Ανάμεσα σε αυτές η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Λεβερκούζεν, η Μονακό και αρκετές άλλες. Ο Ολυμπιακός έχει 17 παρουσίες, 110 παιχνίδια και 38 νίκες και 20 ισοπαλίες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στο Κύπελλο Πρωταθλητριών, έχοντας κερδίσει τον τίτλο έξι φορές έως το 1993 και άλλες πέντε μετά, δείχνοντας την κυριαρχία της και στο Champions League. Δείτε εδώ το σχετικό link από τον πίνακα των καλύτερων all-time ομάδων στον θεσμό, όπως ανακοινώθηκε από την UEFA. Θυμηθείτε εδώ τις ομάδες με το τοπ σερί, όπως τις ανέφερε η UEFA. Ανάμεσά τους είναι και ο Ολυμπιακός. Δείτε στην Gallery τον σχετικό πίνακα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα