Έφερε Μαχμούτοβιτς ο Πανιώνιος (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Έφερε Μαχμούτοβιτς ο Πανιώνιος (vid)

bet365

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανιωνίου είναι ο Αϊντίν Μαχμούτοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός είναι σε προχωρημένες επαφές με τους «κυανέρυθρους» και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για γάμο.

Έτοιμος να ντύσει στα «κυανέρυθρα» τον Αϊντίν Μαχμούτοβιτς είναι ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες είναι σε προχωρημένες επαφές, κάτι που επιβεβαίωσε και η πλευρά του ποδοσφαιριστή στο gazzetta.gr, με τον Βόσνιο επιθετικό ο οποίος είναι στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τον σύλλογο.

Ο Μαχμούτοβιτς είναι γεννημένος στις 6 Απριλίου 1986, έχει ύψος 1.80, ενώ είναι διεθνής με την ομάδα Under21 της Βοσνίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την NK TOŠK Tešanj της χώρας, για να ακολουθήσουν η Ζένιτσα (2005-2007) με την οποία είχε 9 γκολ σε 68 συμμετοχές.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Νάπολι - Φιορεντίνα.

Το 2007 μετακόμισε στην Τσεχία για λογαριασμό της Τέπλιτσε στην οποία έμεινε για επτά χρόνια (2007-2014), έχοντας 58 γκολ σε 160 εμφανίσεις. Το Δεκέμβριο του 2014 μετακόμισε στην Βικτόρια Πλζεν υπογράφοντας συμβόλαιο για 3,5 χρόνια (9 γκολ σε 23 συμμετοχές) πριν παραχωρηθεί δανεικός το καλοκαίρι του 2016 στην Πρίμπραμ.

Η διαφαινόμενη όπως φαίνεται απόκτηση του Μαχμούτοβιτς αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην επιθετική γραμμή αφού υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον για τον Ενγκόνγκ από ομάδες του εξωτερικού, ενώ και για τον Γεσίλ υπάρχουν διάφορες φήμες για το μέλλον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα