Κοζορώνης: «Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό»

Gazzetta team
Κοζορώνης: «Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό»

bet365

Στο επίπεδο ανταγωνισμού στάθηκε ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου ο ΠΑΣ ηττήθηκε 1-0.

Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης στάθηκε στο ότι το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πως σε ματς όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δίνονται, αν θες να πάρεις αποτέλεσμα.

Αναλυτικά είπε στη Nova:

«Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια, ακόμα και μετά το 1-0 είχαμε δύο κλασσικές ευκαιρίες για να φέρουμε το ματς στα ίσια, οι συνθήκες του γηπέδου δεν βοήθησαν για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, κοιτάμε μπροστά, έχουμε ματς Κυπέλλου και θα πάρουμε ό,τι μπορούμε στα ματς που έρχονται.

Όλα μπαίνουν, όλα χάνονται και σε τέτοια αν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ δύσκολα παίρνεις αποτέλεσμα, εμείς δεν το κάναμε και μοιραία δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Γενικά, στο πλάνο μας είναι να είμαστε συμπαγείς, το καταφέρνουμε ειδικά στην έδρα μας, δεν πήγε κάτι λάθος, έκανε φάσεις και ο ΠΑΟΚ, δεν κάναμε κάποιο τρομερό λάθος, ήμασταν αρκετά καλοί κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.

Γενικά το πρωτάθλημα φέτος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, βλέπουμε ομάδες με σκαμπανεβάσματα και όλα τα ματς είναι δύσκολα. Είδαμε και τώρα ο Ατρόμητος που κυνηγάει να μπεις την πεντάδα να χάνει από την Κέρκυρα, νομίζω ότι σε αυτά που πέρασαν τα παιχνίδια είχαμε καλή εικόνα, με τον Πανιώνιο τα καταφέραμε, με τον ΠΑΟΚ όχι, συνεχίζουμε. Δεν έχουμε άσχημο μπάτζετ, δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, μόνο ένας παίκτης έφυγε, δεν ξέρω αν θα καλυφθεί η θέση του, έχουμε πολύ καλή ομάδα, βάθος και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και όλα θα πάνε καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα