Ενταση και μεταξύ Ιβιτς – Σκόνδρα!

Gazzetta team
Ενταση και μεταξύ Ιβιτς – Σκόνδρα!

bet365

Απίστευτα πράγματα στους «Ζωσιμάδες», καθώς εκτός από το επεισόδιο Χριστοβασίλη-Ίβιτς, είχαμε και θερμό τετ α τετ μεταξύ του Σέρβου προπονητή του ΠΑΟΚ και του Απόστολου Σκόνδρα.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, εκτός από την στιγμή έντασης μεταξύ του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ και του Σέρβου προπονητή σημειώθηκαν αντεγκλήσεις, έξω από τα αποδυτήρια, ανάμεσα στον Βλάνταν Ίβιτς και τον Απόστολο Σκόνδρα.

Από την πλευρά του ΠΑΣ υποστηρίζουν ότι ο Σκόνδρας επιχείρησε να μπει ανάμεσα σε Χριστοβασίλη και Ίβιτς προκεμένου να χωρίσει τους δύο άνδρες και εκείνη την στιγμή είδε τον Σέρβο προπονητή του ΠΑΟΚ να κάνε μια άσεμνη χειρονομία προς το μέρος του.

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων έσβησε η φωτιά. που είχε ανάψει εκτός των αποδυτηρίων του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα