Δύο εβδομάδες off Λέτο και Χουλτ!

Δύο εβδομάδες off Λέτο και Χουλτ!

Νίκος Αθανασίου
Δύο εβδομάδες off Λέτο και Χουλτ!

bet365

Ο Σεμπάστιαν Λέτο και ο Νίκλας Χουλτ υπέστησαν θλάση στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και μένουν εκτός το λιγότερο δεκαπέντε μέρες! Στον δικέφαλο το πρόβλημα του Αργεντινού, στον προσαγωγό του Σουηδού.

Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για τράβηγμα, ωστόσο, τα πράγματα έδειξαν χειρότερα στις εξετάσεις που έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας. Τόσο ο Σεμπάστιαν Λέτο όσο και ο Νίκλας Χουλτ υπέστησαν θλάσεις πρώτου βαθμού στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και μένουν το λιγότερο εκτός για δύο εβδομάδες! Ο Αργεντινός επιθετικός υποφέρει από θλάση στον δικέφαλο ενώ ο Σουηδός μπακ από θλάση στον προσαγωγό! Δύο μεγάλα προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που κάνουν ακόμη πιο επιτακτική την απόκτηση ενός επιθετικού εδώ και τώρα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα