«Φεύγει ο Αραούχο»!

«Φεύγει ο Αραούχο»!

Gazzetta team
«Φεύγει ο Αραούχο»!

bet365

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δήλωσε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα φύγει ο Σέρχιο Αραούχο, το όνομα του οποίου παίζει για την ΑΕΚ.

Το θέμα βγήκε την Κυριακή από έναν Ισπανό δημοσιογράφο, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι ο 24χρονος Αργεντίνος φορ αποχωρεί από την Λας Πάλμας για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση. Από την πλευρά των Κιτρινόμαυρων υπήρξε επιβεβαίωση ως προς το γεγονός ότι τέθηκε υπόψιν τους η συγκεκριμένη περίπτωση αλλά διάψευση ως προς το γεγονός ότι έρχεται. Παρ' όλα αυτά, τα νέα από την Ισπανία έχουν ως αποτέλεσμα το όνομα του Αραούχο να παραμένει στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

«Ο Αραούχο θα φύγει, πιθανότατα, αυτή την εβδομάδα. Επίσης, μαζί του θα φύγουν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε καμία πρόταση από την Κίνα για τον Αραούχο. Αντιθέτως, υπάρχουν ομάδες στην Ευρώπη, οι οποίες πληρώνουν τα χρήματα του συμβολαίου του. Αισθάνομαι ότι είναι άδικο όλο αυτό για τον Αραούχο γιατί ήταν πολύ σημαντικός για να πάρουμε την άνοδο. Περιμένουμε μια απάντηση από τη Γουέστ Χαμ, για να κάνουμε επίσημη τη μεταγραφή του Καγιέρι, για την οποία μας ζήτησαν μερικές μέρες», είπε στο επίσημο ραδιόφωνο της Λας Πάλμας ο πρόεδρος της.

Και από την στιγμή που η Λας Πάλμας προαναγγέλει την αποχώρηση του Αραούχο, αφού βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης του, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα