Μπαρτολίνι: «Δεν με σεβάστηκαν»

Μπαρτολίνι: «Δεν με σεβάστηκαν»

Gazzetta team
Μπαρτολίνι: «Δεν με σεβάστηκαν»

bet365

Ο Μπαρτολίνι άφησε πολλές αιχμές προς τους διοικούντες του Ηρακλή για τον τρόπο που έφυγε από τον Γηραιό
Για τους λόγους που έφυγε από τον Ηρακλή μίλησε ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι στον Metropolis 95,5 FM. Ο Αργεντινός αμυντικός δεν έκρυψε την πικρία του και άφησε πολλές «αιχμές» για τους διοικούντες.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το λόγο που έφυγε από τον Ηρακλή: «Ήταν απόφαση που έπρεπε να πάρω. Δεν ήθελα να φύγω αλλά δεν ήταν τωρινό το πρόβλημα που υπήρχε από τον Ιανουάριο. Είχα προβλήματα. Έχω οικογένεια έχω, άλλες προτεραιότητες δεν εξαρτώνται όλα από εμένα. Έκανα υπομονή δεν μου άρεσαν το πώς μου συμπεριφέρθηκαν. Δε με σεβάστηκαν».
Για το ποιοι ήταν οι άνθρωποι που δεν του συμπεριφέρθηκαν καλά: «Δεν θέλω να αποδώσω κάπου τις ευθύνες. Ο Καγιούλης προσπαθούσε να δώσει λύσεις και πριν ένα χρόνο έκανε το ίδιο και ο Παπαθανασάκης. Έκανα υπομονή αλλά δεν κατάφερα να υπομείνω άλλο γιατί έχω οικογένεια και έπρεπε να δω τι θα κάνω».
Για το τι κρατάει από την παρουσία του στον Ηρακλή: «Κρατάω πολλά καλά. Υπήρχαν καλές στιγμές παρόλο που δεν ήταν καλές οι τελευταίες. Πάντα θα έχω στην καρδιά μου τον Ηρακλή γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και να προσφέρω μετά το τραυματισμό μου. Χρειάζεται βοήθεια ο Ηρακλής, χρειάζεται βοήθεια από τον κόσμο του. Aξίζει να σωθεί. Κρατάω επίσης τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό».
Για το εάν μπορεί να σωθεί ο Ηρακλής: «Είναι δύσκολο, αλλά έχει πιθανότητες. Είναι σημαντικά τα επόμενα παιχνίδια και πρέπει να νικήσει για να έχει και η ομάδα καλύτερη ψυχολογία. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει και μακάρι να τα καταφέρει».
Για το εάν υπήρχε πρόταση από τον Άρη και γιατί επέλεξε να πάει στον Απόλλωνα Σμύρνης: «Ναι, είχα πρόταση από τον Άρη αλλά δεν πήγα γιατί σέβομαι τον Ηρακλή. Η οικογένεια μου επίσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο αφού πίστευε ότι θα ήταν καλύτερα να πάμε στην Αθήνα. Εγώ έβλεπα στον Απόλλωνα μια ομάδα με οργάνωση και ήθελα να ξεφύγω από τα προβλήματα οργάνωσης που με ταλαιπώρησαν. Επίσης η ομάδα κυνηγάει ένα μεγάλο στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ».
Για το εάν έπαιξε ρόλο στην απόφαση του το ότι θα βρει γνωστούς εκεί: «Ναι, μίλησα με τον Ρομάνο και τον Μυροφορίδη. Μου είπαν καλά λόγια για την ομάδα και την οργάνωση της. Να επαναλάβω ότι δεν πήγα για οικονομικούς λόγους αλλά για την οικογένεια μου».
Για το τι θα έλεγε στον κόσμο του Ηρακλή: «Αισθάνομαι λύπη που έφυγα έτσι γιατί ήμουν και αρχηγός, δεν είχα άλλη επιλογή. Ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου, τον Παντελίδη, τον Παπαδόπουλο, όλους όσους εργάστηκαν και εργάζονται στην ομάδα. Μακάρι να σωθεί. Εγώ ακόμη και εάν πάω στη Αργεντινή, για την Ελλάδα θα σκέφτομαι τον Ηρακλή. Γιατί ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που με στήριξε και μου έδωσε την ευκαιρία. Λυπάμαι αλλά τελείωσε η υπομονή μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα