Ο Μπερμπάτοφ πάλι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Ο Μπερμπάτοφ πάλι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Μπερμπάτοφ πάλι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ. Εκεί, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα πριν φτάσει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά χωρίς ομάδα…

Η παρουσία του Βούλγαρου σούπερ σταρ στις προπονήσεις της «CSKA 1948» προκάλεσε σ’ όλους έκπληξη, αλλά έχει εξήγηση καθώς ο «Μίτκο» παραμένει για πάνω από έξι μήνες δίχως ομάδα χωρίς να πιστεύει ότι έχει έρθει το τέλος της καριέρας του.

Ο Μπερμπάτοφ ακολουθεί τις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ στο «Νταγκάλεφτσι» υπό τ9ς οδηγίες του Βαλεντίν Ίλιεφ.

«Ξεκίνησε προπονήσεις, ένα ξεχωριστό ατομικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Τον καλέσαμε να προπονείται μαζί μας, το αποδέχθηκε και πολλά νέα παιδιά είναι χαρούμενα που τον βλέπουν στο καμπ της ομάδας», δήλωσε ο Ίλιεφ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Μπερμπάτοφ επιμένει να διατηρείται σε καλή αγωνιστική κατάσταση περιμένοντας μια πρόταση από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα, επτά σχεδόν μήνες από την ημέρα που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα