Ρισβάνης: «Φέτος μας... περιμένουν»

Gazzetta team
Ρισβάνης: «Φέτος μας... περιμένουν»

bet365

Το ότι φέτος όλοι... ξέρουν τον Πανιώνιο άρα τον... περιμένουν τόνισε ο Σπύρος Ρισβάνης μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM».
Ο Ρισβάνης ανέφερε πως πλέον όλοι γνωρίζουν πως παίζει ο Πανιώνιος, άρα παίζουν.. υποψιασμένοι εναντίον του
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-Για την ισορροπία στον Πανιώνιο και το πώς αντιμετωπίζουν τις νίκες και τις ήττες:
«Σίγουρα μας στεναχωρεί αν χάσουμε αλλά είμαστε οικογένεια και μας έχουν βοηθήσει και η διοίκηση και οι προπονητές σε αυτό. Εμείς κοιτάμε τη βαθμολογία αλλά ότι καλύτερο έρθει μόνο καλό είναι».
-Για την διαφορά της περσινής περιόδου όταν και ο Πανιώνιος αποτελούσε την έκπληξη του πρωταθλήματος σε σχέση με την φετινή:
«Σίγουρα είναι πιο δύσκολη η φετινή σεζόν από πέρσι γιατί φέτος μας περιμένουν. Η διαφορά είναι ότι σε κάθε αγώνα ο καθένας μας δίνει αυτό που μπορεί και παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Είμαστε δεμένη ομάδα. Βλέπετε και εσείς αλλά και εμείς ότι όποιος παίκτης και να μπαίνει είναι σαν να μπαίνει ένας βασικός μας παίκτης».
-Για τη διαδρομή των αποχωρήσεων και αν υπήρξε κάποια στιγμή που τον άγχωσε:
«Πιο πολύ αγχώθηκα όταν έφυγε ο Καρίμ γιατί αγωνιζόταν σε μια καίρια θέση, αλλά το έχουμε ξεπεράσει πιστεύω. Δύο παιχνίδια βέβαια έχουμε παίξει αλλά στα Γιάννενα η αλήθεια είναι ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες του παιχνιδιού».
-Για τις διαφορές του να παίζει με τον Μπεν και τον Ανσαριφάρντ:
«Αλλάζει το στυλ μας λίγο γιατί ο Καρίμ κρατούσε αρκετά τη μπάλα και ήταν άλλο το στυλ παιχνιδιού του. Ο Μπεν έχει άλλα στοιχεία είναι πιο γρήγορος παίκτης, εκρηκτικός. Παίζει το ίδιο καλά και στην κορυφή αλλά και στα πλάγια».
-Για το ποιοι είναι οι πιο δύσκολοι σέντερ φορ που έχει αντιμετωπίσει:
«Δυο ξεχωρίζω. Ο ένας είναι ο Κώστας Μήτρογλου, όταν άρχισα να παίζω στον Παναθηναϊκό και τον αντιμετώπισα σε Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ο άλλος ο Μάντζιος. Ο Κώστας είναι πολύ καλός σε πολλούς τομείς. Λίγο να χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου θα σε εκθέσει. Ο Βαγγέλης είναι πολύ καλός στο χώρο αλλά αν σου βάλει πλάτη είναι τρομερά δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις».
-Για την παρουσία του Σκίμπε στη Νέα Σμύρνη και το αν τον αγχώνει να γνωρίζει από πριν αν έχει έρθει κάποιος να τον παρακολουθήσει:
«Νομίζω είναι καλύτερα να μην γνωρίζεις από πριν αν έχει έρθει κάποιος να σε παρακολουθήσει, είτε αυτός είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας είτε κάποιος σκάουτερ. Εγώ πάντως έχω ενημερώσει τον ατζέντη μου να μην μου λέει αν έρχεται κάποιος (γέλια). Σίγουρα είναι τιμή να έρχεται ο κύριος Σκίμπε στο γήπεδο να μας παρακολουθήσει αλλά προτιμώ να μην το ξέρω».
-Για το αν περιμένει κλήση στην Εθνική ομάδα:
«Νομίζω ότι έχουμε από τα καλύτερα στόπερ στην Ευρώπη και σε μικρή ηλικία. Εγώ δεν κάνω σχέδια, δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι και ότι είναι να έρθει θα έρθει».
-Για το γεγονός ότι το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και τι σκέφτεται για το μέλλον:
«Δεν έχω σκεφτεί κάτι, θα ήθελα σίγουρα να κάνω παραπάνω βήμα αλλά είμαι πολύ καλά στον Πανιώνιο. Περιμένω μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε . Σίγουρα και η διοίκηση μου έχει φερθεί πολύ καλά».
-Για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό:
«Δεν έχω κρατήσει κάτι από το πώς έφυγα από τον Παναθηναϊκό δε θέλω να μιλάω για το θέμα. Εγώ δουλεύω και νομίζω ότι απάντηση θα δοθεί στο τέλος της καριέρας μου. Σίγουρα έκανα και εγώ λάθη αλλά δε θέλω να δώσω μεγάλη σημασία στο θέμα... δε χρειάζεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα