Οδεύει προς ΑΠΟΕΛ ο Ιβανόφ!

Οδεύει προς ΑΠΟΕΛ ο Ιβανόφ!

Νίκος Αθανασίου
Οδεύει προς ΑΠΟΕΛ ο Ιβανόφ!

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο, ο Ιβάν Ιβανόφ προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ, αρέσει στον προπονητή του συλλόγου και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην μεγαλόνησο!
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα sigmalive.com:
«Την περίπτωση του Βούλγαρου διεθνή αμυντικού Ιβάν Ιβάνοφ, ο οποίος προτάθηκε τις τελευταίες μέρες, εξετάζει ο Τόμας Κρίστιανσεν. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος το πρώτο 6μηνο της σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να έχουν ήδη πάρει την απόφαση να τον αφήσουν ελεύθερο, παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Έγιναν ήδη οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο παίκτης είναι θετικός στο να έρθει στον ΑΠΟΕΛ και την Κύπρο, με το κασέ του να βρίσκεται στα οικονομικά πλαίσια των γαλαζοκιτρίνων. Δεν αποκλείεται τις επόμενες 1-2 μέρες να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωση του, η οποία φαίνεται πως κερδίζει έδαφος λόγω ηλικίας σε σχέση με τον Πέτκοβιτς. Ο Ιβάν Ιβανόφ είναι 28 ετών και πριν τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε σε Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Αλάνια, Παρτίζαν ενώ είχε και πέρασμα από τη Βασιλεία, η οποία είχε πληρώσει 2,1 εκ. ευρώ στην Παρτίζαν για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας, έχοντας 40 συμμετοχές και 3 τέρματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα