«Θα γίνουν κάποιες αλλαγές»!

«Θα γίνουν κάποιες αλλαγές»!

Γιώργος Τσακίρης
«Θα γίνουν κάποιες αλλαγές»!

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε μεγαλύτερη διάρκεια στο καλό παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές του: «Θα αλλάξουμε κάποια πράγματα στη λειτουργία, κάποιους κανόνες».

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ξεκαθαρίσει πως θα λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο προκειμένου να τονώσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του προκειμένου να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που θα 'ρθει (και) μέσα από τα αποτελέσματα.

Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στους «κιτρινόμαυρους» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση της νίκης, για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και κυρίως για την επιθυμία που είχαν για να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών και την αγωνιστική τους ανταπόκριση και συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

«Έχει μεγάλη σημασία για μας αυτή η νίκη. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την εικόνα σας για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ήταν σωστή η αγωνιστική σας συμπεριφορά και η ανταπόκρισή σας σε όσα είπαμε ότι χρειάζεται να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Είχαμε όμως και ένα διάστημα 20 λεπτών που δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε. Ήμασταν αρκετά καλοί, ελέγχαμε τον αγώνα για 70 λεπτά και αυτήν την εικόνα θέλω να έχουμε. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε έτσι ώστε να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε αυτήν την εικόνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πιστεύω πραγματικά ότι από όσα είδα αυτό μπορούμε να το κάνουμε. Αρκεί βέβαια να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ που συνέχισε αναφερόμενος και σε αλλαγές που θα γίνουν σταδιακά στην καθημερινότητα της ομάδας.

«Θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές στη δουλειά μας και στην καθημερινότητά μας. Αυτό θα γίνει σταδιακά και με σωστό τρόπο και δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να σας πω περισσότερα, θα τα διαπιστώσετε στην πορεία. Τώρα έχουμε μπροστά μας συνεχόμενα ματς και πρέπει να ανταποκριθούμε. Παίζουμε όπως ξέρετε την Τετάρτη για το Κύπελλο και το Σάββατο για το πρωτάθλημα. Δυο αρκετά σημαντικά αλλά και δύσκολα ματς», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα