Οι 954 μέρες απουσιών για την Ρεάλ

Οι 954 μέρες απουσιών για την Ρεάλ

Γιώργος Καραμάνος
Οι 954 μέρες απουσιών για την Ρεάλ

bet365

Οι 33 τραυματισμοί, που μοιράζονται 19 διαφορετικοί παίκτες, έχουν... ξεκληρίσει για φέτος τους Μαδριλένους και απειλούν να τους εκτροχιάσουν.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τους τραυματισμούς η Ρεάλ, είναι τεράστιο και είναι εξαιρετικά πιθανό να της στερήσει κάποιον από τους τρεις τίτλους που κυνηγάει ή ακόμα και όλους. Η σούμα έγινε με αφορμή το νέο μέτωπο που άνοιξε με τους Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Μόντριτς.

Συνολικά λοιπόν από το ξεκίνημα της σεζόν έχει 33 τραυματισμούς, που μοιράζονται 19 διαφορετικοί παίκτες. Αυτό μεταφράζεται σε 954 συνολικές ημέρες απουσίας όσων είχαν πρόβλημα. Οι μοναδικοί που δεν έχουν λείψει ποτέ, είναι οι τερματοφύλακες Κίκο Κασίγια, Ρουμπέν Γιάνεθ και οι Νάτσο, Μαριάνο, Ασένσιο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Σενεγάλη - Αλγερία.

Ολοι οι άλλοι έχουν μείνει κάποια στιγμή εκτός αποστολής και αυτό δημιουργεί τρομερά αρνητικά δεδομένα και μειονέκτημα για την Ρεάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα