Πόρτα Σκολάρι σε Βαλένθια

Πόρτα Σκολάρι σε Βαλένθια

Γιώργος Καραμάνος
Πόρτα Σκολάρι σε Βαλένθια

bet365

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι αρνήθηκε πρόταση των Νυχτερίδων, εξηγώντας ότι προτίμησε την ηρεμία στην Κίνα από το χάος που επικρατεί φέτος στο «Μεστάγια».

Η Βαλένθια βιώνει μία χείριστη σεζόν για τα δεδομένα της και παλεύει σε πρώτη φάση να αποφύγει τον υποβιβασμό (σ.σ.: μόλις ανέβηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη). Εχει ήδη τον τρίτο προπονητή, αλλά ο Βόρο αρχικά πήρε την δουλειά σαν υπηρεσιακός, πριν ανακοινωθεί πως θα πάει μέχρι το τέλος.

Πριν του δώσουν τη δουλειά όμως, οι Νυχτερίδες είχαν ζητήσει από τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι να αναλάβει. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος κόουτς, που εξήγησε και γιατί αρνήθηκε: «Ο Πίτερ Λιμ (σ.σ.: ιδιοκτήτης) είναι φίλος μου. Βρεθήκαμε 2-3 φορές και μου ζήτησε να αναλάβω. Είπα όχι, επειδή εδώ στην Κίνα είμαι ήρεμος, ενώ ο πάγκος της Βαλένθια είναι μία τρομερά πολύπλοκη αποστολή».

Ο Σκολάρι είναι στο τιμόνι της Guangzhou Evergrande, που έχει κατακτήσει και τα έξι τελευταία πρωταθλήματα και πληρώνεται με μυθικό συμβόλαιο. Λογικό ήταν να μην θέλει στα 68 του να μπλέξει με το χάος της Βαλένθια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα