Πήρε Ίσακ η Ντόρτμουντ

Πήρε Ίσακ η Ντόρτμουντ

Κώστας Ζάλιαρης
Πήρε Ίσακ η Ντόρτμουντ

bet365

«Έτρεξε», πρόλαβε τους υπόλοιπους και τον έκανε δικό της. Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάντερ Ίσακ από την ΑΪΚ Στοκχόλμης, με τον νεαρό επιθετικό να μετακομίζει στη Γερμανία με τις καλύτερες συστάσεις...

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, για τον οποίο οι Γερμανοί, αφού δουλέψουν μαζί του, θα προσπαθήσουν ν' αποδείξουν ότι είναι ταλέντο... από τα λίγα.

Ο 17χρονος, ένας εξ αυτών που έχουν χαρακτηριστεί «νέοι Ζλάταν», αφήνει την ΑΪΚ έπειτα από 10 γκολ σε 24 συμμετοχές τη φετινή σεζόν και συνεχίζει την καριέρα του στη Bundesliga.

Μάλιστα, έχει ήδη κληθεί και στο ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του και έχει γίνει ο νεότερος σκόρερ της Σουηδίας!

Τον νεαρό άσο ήθελε και η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μάικλ Ζορκ, έκανε πολύ καλή δουλειά με τη συγκεκριμένη περίπτωση...

Το κόστος της μεταγραφής φέρεται να έφτασε στα 10 εκατ.ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα