Στην Ελλάδα ο Ρότσα

Gazzetta team
Στην Ελλάδα ο Ρότσα

bet365

Ο Λεβαδειακός αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ - «Τελειώνει» και του Βούρου - Εφερε Νίας
Από το γήπεδο φέρεται να παρακολούθησε σήμερα ο Αντρέ Ρότσα το ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο. Ετσι όλα δείχνουν πως απομένουν λεπτομέρειες για οριστικοποιηθεί η επιστροφή του 33χρονου Βραζιλιάνου χαφ στην Σούπερ Λιγκ, εκεί όπου έπαιζε παλαιότερα με τον Παναιτωλικό.
Την ίδια στιγμή το «φλερτ» των Βοιωτών με τον Βούρο κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ευτυχή κατάληξη και ο νεαρός αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στους «πράσινους».
Οι οποίοι έφεραν τον Σενεγαλέζο μέσο Μπάιγ Ιμπραϊμά Νιάς, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν κεντρικός αμυντικός όσο και σαν ανασταλτικός μέσος. ο οποίος παίζει τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ. Ο 28χρονος μέχρι πρότινος έπαιζε στην Ινδία και την Ντελχί Ντάιναμος, ενώ έχει παίξει ακόμη μεταξύ άλλων σε Ξαμάξ, Ιντερ Μπακού, Γκαμπάλα, Κονκόρντια και Μαρντόβια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα