«Κοιτάει» Φαλτσέτα

«Κοιτάει» Φαλτσέτα

Γιώργος Ντυμένος
«Κοιτάει» Φαλτσέτα

bet365

Ο 29χρονος ομογενής μέσος της Τζουγκάρντεν είναι στην λίστα του Ατρόμητου που αναζητά παίκτη στον άξονα
Δεδομένη είναι για τον Ατρόμητο η ενίσχυση στον άξονα μετά την «περιθωριοποίηση» του Κεϊτά. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, από το Περιστέρι έχουν στραφεί στην αγορά της Σκανδιναβίας και πιο συγκεκριμένα στην Σουηδική, εκεί όπου ξεχωρίζει ένα δικό μας παιδί. Ο Αλέξανδρος Φαλτσέτας. Πρόκειται για τον 29χρονο ομογενή ανασταλτικό μέσο της Τζουγκάρντεν, ο οποίος τα τελευταία χρόνια θεωρείται ως έναν από τα καλύτερα «εξαρο-οκτάρια» του εκεί πρωταθλήματος. Γεννημένος στο Γκέτεμποργκ, ξεκίνησε την καριέρα του ως «δεκάρι» στην Βάστρα, αλλά όταν βρέθηκε στην ομάδα της γενέτειράς του «γύρισε» ένα κλικ πίσω.
Κατά σειρά έχει αγωνιστεί σε Βάστρα (41/5), Τρόλχαταν (28/2), Γκέτεμποργκ (20/0), Μπράγκε (11/2), Γκέλφε (56/6) και από το 2014 είναι στην Τζουγκάρντεν (76/3). Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται από τον Ατρόμητο, οπότε είναι πιθανό να τον δούμε εν δράση στην χώρα της καταγωγής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα