Λυών - Μαρσέιγ 3-1

Gazzetta team
Λυών - Μαρσέιγ 3-1

bet365

Η Λυών ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ (3-1) και συνεχίζει να έχει ελπίδες για την τριάδα.

Μεγάλο ματς στην Λυών ανάμεσα στις δύο «Ολιμπίκ». Στο τέλος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λακαζέτ, οι γηπεδούχοι έφτασαν σε πολύ σημαντική νίκη με 3-1, που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες τους για τριάδα. Οι παίκτες του Ζενεσιό ήταν πιο επιθετικοί στο πρώτο μέρος, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος, για να πάρουν το προβάδισμα.

Ο Πελέ είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση μέχρι εκείνο το σημείο, όμως ο Βαλμπουένα τον αιφνιδίασε και με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 στο 43’! Εκείνο που πλήρωσαν οι Μασσαλοί στην επανάληψη ήταν τα παιδικά λάθη στην άμυνα. Στο 61’ ο Σανσόν χάρισε την μπάλα στον Λακαζέτ που έκανε το 2-0, με την Μαρσέιγ να ξαναμπαίνει στο ματς στο 67’, όταν ο Ντόρια μείωσε σε 2-1. Στο 75’, όμως, ο Ρολάντο έκανε το λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Λακαζέτ να κάνει το 3-1, περνώντας και τον Πελέ, για να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα