Παναχαϊκή όπως... Ατλέτικο (pics)

Παναχαϊκή όπως... Ατλέτικο (pics)

Gazzetta team
Παναχαϊκή όπως... Ατλέτικο (pics)

bet365

Παλιές δόξες του παρελθόντος τίμησε η Παναχαϊκή στο ματς με την Χαλκίδα με τους παίκτες των... ροσονέρι να μπαίνουν στο γήπεδο με τους παλαιμάχους.

Πριν λίγες ημέρες η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε στρέψει όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη επάνω της, όταν έκανε έκπληξη στους γηραιότερους κατόχους διαρκείας και με κλειστά τα μάτια τους οδήγησε στο γήπεδο μπαίνοντας μαζί με τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με την Μπέτις.

Σήμερα στην Αγυιά η Παναχαϊκή θέλησε να τιμήσει όχι τους γηραιότερους φιλάθλους, αλλά τις παλιές δόξες που τίμησαν με την σειρά τους την ομάδα. Έτσι στο ματς με την Χαλκίδα (3-3) οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκαν μαζί με τους παλαιμάχους με τον κόσμο να τους αποθεώνει.

Συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο όσον αφορά τις παλιές δόξες των Πατρινών βρέθηκαν οι: Στραβοπόδης Βασίλης, Μιχαλόπουλος Ανδρέας, Δρουγούτης Αιμιλίος, Νικολάου Χρήστος, Μπρούμας Γιώργος, Πλιάτσικας Γρηγόρης, Σπανοσωτηρόπουλος Μπάμπης, Αυγερινοπούλος Σωτήρης, Σπεντζόπουλος Δημήτρης, Καπελιώτης Σπύρος, Σταματόπουλος Νίκος, Νικολόπουλος Άρης, Ψαρράς Ιωάννης, Μικές Χρήστος.

Επίσης στις κερκίδες βρέθηκαν και ο Κυλάς Δημήτρης και Ξένος Σάκης, Ζαρδαβέλης Σπύρος, Καραπιτσος Χρήστος !!!!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα