Τράβηγμα για Λέτο και Χουλτ!

Τράβηγμα για Λέτο και Χουλτ!

Νίκος Αθανασίου
Τράβηγμα για Λέτο και Χουλτ!

bet365

Ο Σουηδός μπακ και ο Αργεντινός επιθετικός αποχώρησαν με μυϊκούς τραυματισμούς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα. Αμφότεροι έχουν τράβηγμα, την Δευτέρα θα εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας τους!

Οι λύσεις στον Παναθηναϊκό για τα συνεχόμενα παιχνίδια του Ιανουαρίου ήταν περιορισμένες, τράβηξαν... κουπί συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές και τα πρώτα προβλήματα έκαναν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ο Νίκλας Χουλτ τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 35' ενώ ο Σεμπάστιαν Λέτο στο 57'! Αμφότεροι σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου έχουν τράβηγμα στον δικέφαλο! Την Δευτέρα θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα