Ο Ιβιτς τους έριξε σε… συνθήκες μάχης (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ιβιτς τους έριξε σε… συνθήκες μάχης (vid)

bet365

Στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για αυτό που θα συναντήσουν τη Δευτέρα το απόγευμα στους «Ζωσιμάδες» και ο Βλάνταν Ίβιτς θέλησε να… πάρει τα μέτρα του.

Σχεδόν σπάνια πριν από ένα επίσημο παιχνίδι η τελευταία προπόνηση της ομάδας δεν γίνεται στην Τούμπα. Μόνο πριν από ευρωπαϊκούς αγώνες όταν ακολουθεί η προπόνηση της φιλοξενούμενης ομάδας.

Όμως, αυτή τη φορά πριν από τον αγώνα στον κακό αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», ο Βλάνταν Ίβιτς άλλαξε τακτική και η τελευταία προπόνηση έγινε στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, όπου με το χιόνι δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο, οι συνθήκες μοιάζουν περισσότερο μ’ αυτές που αναμένεται να συναντήσει τη Δευτέρα στα Γιάννινα.

Ο Ίβιτς δούλεψε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του σε θέματα τακτικής αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει 100% στο μυαλό του το αρχικό σχήμα, καθώς ανάλογα με την κατάσταση που θα διαπιστώσει ότι είναι ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο των Ιωαννίνων, μπορεί να ξανά χρησιμοποιήσει και ένα σχήμα (3-5-2) με τρεις κεντρικούς αμυντικούς αφήνοντας στην άκρη το 4-3-3.

Πάρτε μια γεύση από τις συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα