Ριέκα για Ενκγόγκ

Γιώργος Ντυμένος
Ριέκα για Ενκγόγκ

bet365

Οι Κροάτες προστέθηκαν στους υποψήφιους «μνηστήρες» του Γάλλου φορ και η περίπτωσή του κερδίζει συνεχώς «πόντους» στην λίστα τους
Ακόμη ένας «μνηστήρας» προστέθηκε στη λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Νταβίντ Ενγκόγκ. Ο Γάλλος φορ μετά τις Αλμερία, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μποαβίστα, είναι στην λίστα και της Ριέκα, που δείχνει έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του. Οι Κροάτες αναζητούν έναν φορ και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος είναι μεταξύ των πρώτων επιλογών που έχουν ως «υποψήφιους» μεταγραφικούς στόχους. Ετσι είναι πολύ πιθανό άμεσα να «προχωρήσει» το θέμα του και το «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών να αποκτήσει χαρακτήρα επίσημης πρότασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα