«Δεν ήμασταν καλοί»

Gazzetta team
«Δεν ήμασταν καλοί»

bet365

Οι Τσιλιανίδης και Καλτσάς τόνισε πως ο Αστέρας δεν εμφάνιση στο ΟΑΚΑ το πρόσωπο που ξέρει και μπορεί
Στο ότι ο Αστέρας δεν δικαιούνταν σήμερα κάτι, στάθηκε ο Τσιλιανίδης μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ. «Σε αρκετούς τομείς δεν ήμασταν καλοί. Δεν απειλήσαμε την ΑΕΚ, πήρε ψυχολογία και μετά το γκολ ανέβηκε η απόδοσή της κατακόρυφα. Μας έλειψε η φρεσκάδα, πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας και στο επόμενο παιχνίδι να βελτιώσουμε τα λάθη. Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά την ίδια κούραση έχουν και οι άλλες ομάδες, οπότε δεν αποτελεί δικαιολογία», είπε χαρακτηριστικά.
Σε ανάλογο τέμπο ήταν και οι δηλώσεις του Καλτσά, επίσης στο συνδρομητικό κανάλι. «Πρέπει να προβληματιστούμε, δεν δείξαμε το πρόσωπο που δείχναμε στα τελευταία ματς. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και πρέπει να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κόπωση από τα συνεχόμενα ματς, οι άνθρωποι στην ομάδα προσπαθούν να μας έχουν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Είναι τελευταία εβδομάδα που έχει συνεχόμενα παιχνίδια». Ο εξτρέμ του Αστέρα για την συνέχεια είπε ότι «έχουμε μπροστά μας τα Τρίκαλα που είναι σημαντικός αγώνας και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τον Πανιώνιο, όπου πρέπει να κερδίσουμε ότι και να γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα