Γιόχανσον: «Παίξαμε με καρδιά»

Γιόχανσον: «Παίξαμε με καρδιά»

Gazzetta team
Γιόχανσον: «Παίξαμε με καρδιά»

bet365

Ο Γιόχανσον ανέφερε πως ο Χιμένεθ δεν θέλησε να «μπερδέψει» την ομάδα στο πρώτο παιχνίδι του στον πάγκο
Στην «καρδιά» που έδειξαν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ στάθηκε ο Γιόχανσον μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη της σημερινής αναμέτρησης με τον Αστέρα. «Όλοι αποφασίσαμε να παίξουμε με πολλή ενέργεια και ένταση και είναι μια καλή αρχή για να κερδίζουμε. Έχουμε καινούριο προπονητή και δεν μπορούν ακόμα να υπάρξουν αλλαγές στην τακτική. Παίξαμε με καρδιά», είπε αρχικά.
Μετά στον Σουηδό που αναδείχθηκε MVP του αγώνα μεταφέρθηκε πως η Ενωση είχε σήμερα μία πιο «ορθολογική» ενδεκάδα. «Οι περισσότεροι παίκτες που ξεκίνησαν είναι καιρό στην ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό. Μια ομάδα αλλάζει πολύ συχνά μέσα στη σεζόν και πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτό». Για το αν πρόλαβε να αλλάξει κάτι ο Μανόλο Χιμένεθ είπε ότι «έχει καινούρια φιλοσοφία και αυτόματα αλλάζουν πράγματα όπως η ψυχολογία με την έλευση ενός νέου προπονητή. Είναι δύσκολο να υπάρχουν αλλαγές μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν μας έδωσε πολλές οδηγίες για να μη μπερδευτούμε, αλλά η σίγουρα η αλλαγή προπονητή έκανε τη διαφορά».
Κλείνοντας μίλησε για το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. «Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι ο στόχος. Θέλουμε να πάμε μακριά στο Κύπελλο και για τώρα αυτός είναι ο κυριότερος στόχος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σε κάθε ματς μπαίνουμε για να κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα