Λαμπρόπουλος: «Ευχαριστούμε τον Μοράις»

Λαμπρόπουλος: «Ευχαριστούμε τον Μοράις»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Ευχαριστούμε τον Μοράις»

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ, μέσω του Λαμπρόπουλου, δεν ξέχασαν τον προηγούμενο τεχνικό της Ενωσης
Τον Μοράις «ευχαρίστησε» ο Λαμπρόπουλος εκ μέρους όλων των παικτών της ΑΕΚ, μιλώντας μετά τη νίκη της Ενωσης επί του Αστέρα. «Περαστικά στον Γκόντο που χτύπησε στο παιχνίδι, εύχομαι να γίνει καλά σύντομα, αυτά είναι πάνω από το ποδόσφαιρο. Εκ μέρους όλων των παικτών θέλω να πω ένα 'ευχαριστώ' στον προηγούμενο προπονητή, σήμερα ήταν μία νίκη και για αυτόν. Μας βοήθησε πολύ ο νέος προπονητής σε ψυχολογία από την άλλη»., είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA.
Και συνέχισε. «Ξέραμε πως ήταν σαν πρώιμος τελικός γιατί αν δεν κερδίζαμε θα μέναμε πολύ πίσω για τα πλέι οφ. Αναπροσαρμόζουμε τους στόχους μας, πλέον πρέπει να μπούμε στα πλέι οφ, να είμαστε ανταγωνιστικοί και ο κόσμος να αρχίσει να αγκαλιάζει αυτήν την προσπάθεια. Σίγουρα ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος, αν μπεις στα αποδυτήρια θα το καταλάβεις. Θέλαμε τη νίκη και για τον κόσμο μας, στα δύσκολα μας έχει σταθεί και πήραμε τη νίκη και για αυτόν».
Κλείνοντας σχολίασε πως «από τη στιγμή που πέρυσι κατακτήσαμε το Κύπελλο, δεν μπορούμε να κοιτάμε κάτι διαφορετικό φέτος. Δυστυχώς έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, ο ρεαλιστικός στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο και να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα