Εξετάζουν Μπεναβίντεζ στον Άρη (vids)

Εξετάζουν Μπεναβίντεζ στον Άρη (vids)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Εξετάζουν Μπεναβίντεζ στον Άρη (vids)

bet365

Την περίπτωση του 27χρονου αμυντικού μέσου Εξέγκιελ Μπεναβίντεζ εξετάζουν στον Άρη με τον παίκτη να έχει προταθεί στους... κίτρινους.

Η προσπάθεια ενίσχυσης του Άρη ενόψει της δύσκολης συνέχειας συνεχίζεται με τις προτάσεις για παίκτες στους... κίτρινους να έρχονται η μία μετά την άλλη. Τελευταίος που προτάθηκε στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είναι ο 27χρονος Εξέγκιελ Μπεναβίντεζ, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται σοβαρά, από την στιγμή που οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν ποδοσφαιριστή στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Μπεναβίντεζ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόκα και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Τίρο Φεντεράλ, Ολ Μπόις, Ικίκε, Νουέβα Σικάγο, Σαν Λούις, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Κίτο. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο είναι δεδομένο πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα