Μονακό - Λοριάν 4-0

Gazzetta team
Μονακό - Λοριάν 4-0

bet365

Η Μονακό διέλυσε με 4-0 την Λοριάν, συνέχισε την ξέφρενη πορεία της και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Η γκέλα της Νις έδινε τη δυνατότητα στην Μονακό να μείνει μόνη στην κορυφή της Ligue 1. Οι Μονεγάσκοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, διέλυσαν με 4-0 την Λοριάν και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους προς τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν ποιος θα είναι το αφεντικό από το ξεκίνημα και έπειτα από δύο ευκαιρίες του Ζερμέν, πήραν το προβάδισμα στο 24’ με τον Μπορσίλια να σκοράρει από κοντά. Οι παίκτες του Ζαρντίμ δεν κατέβασαν ταχύτητα και στο 28’ ο Βραζιλιάνος έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ο Φαλκάο δεν κατάφερε να νικήσει τον Λεκόμτ στο τετ α τετ, όμως ο Ζερμέν βρήκε το γκολ που άξιζε στο 37’ για το 3-0.

Φυσικά, το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία για τους γηπεδούχους, που έκαναν συντήρηση δυνάμεων, όμως έφτασαν και σε τέταρτο γκολ, με τον Ζερμέν να κάνει το 4-0 στο 59’. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Μονεγάσκοι έβαλαν το ρελαντί, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρο, όμως παρά τις – λιγοστές – ευκαιρίες τους, δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με το 4-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα