Στα Γιάννινα χωρίς τον Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Στα Γιάννινα χωρίς τον Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ

bet365

Χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που είναι ανέτοιμος και τελικά έμεινε εκτός αποστολής, καθώς, ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ. Μέσα ο Χαρίσης, έξω ο Κάτσε

Από τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ο Σέρβος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει μόνον στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που μπορεί να είναι έτοιμος για να μπει στην αποστολή στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, καθώς όπως αναφέρει και στην επίσημη ενημέρωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ανεβάζει ρυθμούς σε αυτή τη «μίνι προετοιμασία» την οποία ακολουθεί, ώστε να μπει απολύτως έτοιμος κι από πλευράς φυσικής κατάστασης στους αγώνες του ΠΑΟΚ».

Αυτή τη φορά πάντως ο Ίβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Χάρη Χαρίση και άφησε εκτός τον Εργκίς Κάτσε.

Από την αποστολή έμεινε εκτός και ο Μάρκος Βελλίδη , ο οποίος έχει κάκωση στον ώμο κι ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ίβιτς για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι:

Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας , Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα, και Κουλούρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα