Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2

Γιώργος Καραμάνος
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2

bet365

Η κόντρα της Αθλέτικ του Βαλβέρδε με την Ατλέτικο του Σιμεόνε εξελίχτηκε σε ματσάρα χωρίς νικητή (2-2), που κράτησε τους Ροχιμπλάνκος οριακά εντός τετράδας.

Ηταν η μεγάλη μάχη της αγωνιστικής. Αθλέτικ vs Ατλέτικο ή αλλιώς Ερνέστο Βαλβέρδε vs Τσόλο Σιμεόνε. Το έπαθλο η τετράδα. Με νίκη οι γηπεδούχοι θα πλησίαζαν, αλλά εκεί που έκαναν την δυνατή ανατροπή και την άγγιξαν, οι Ροχιμπλάνκος τους ισοφάρισαν και με το 2-2 κράτησαν δική τους την 4η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν που μπήκαν καλύτερα και βρήκαν ένα τυχερό γκολ. Στο 3' ο Κόκε έκανε τη σέντρα, ο Γκριεζμάν μπήκε στη φάση, αλλά δεν ακούμπησε τη μπάλα, μπερδεύοντας τον Ιραϊθόθ. Σταδιακά οι Βάσκοι όμως έπαιρναν μέτρα, με τους Μαδριλένους να οπισθοχωρούν και να αμύνονται.

Η πίεση έφερε και την ανατροπή με το δυνατό κοντινό σουτ του Λέκουε (42') και την κεφαλιά του Ντε Μάρκος (56'). Στο φινάλε η Ατλέτικο βγήκε μαζικά μπροστά και βρήκε τελικά την ισοφάριση. Ο Γκριεζμάν έκανε το τέλειο άπιαστο σουτ (80') και φτάνοντας τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα, κράτησε την ομάδα του εντός Champions League.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ερνέστο Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Μπόβεδα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Ντε Μάρκος, Σαν Χοσέ, Ιτουράσπε (89' Μίκελ Ρίκο), Ραούλ Γκαρθία, Μουνιαΐν (83' Σουσαέτα), Λέκουε, Γουίλιαμς (83' Βιγιαλίμπρε)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Γκοδίν, Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Βρσάλικο, Κόκε, Σαούλ, Γκάμπι (58' Φ. Τόρες), Καράσκο (65' Κορέα), Γκαμεϊρό (65' Γκαϊτάν), Γκιεζμάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα