Παραπέμπονται Κομίνης και Παπαπέτρου!

Gazzetta team
Παραπέμπονται Κομίνης και Παπαπέτρου!

bet365

Ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ των Ολυμπιακού και Παναιτωλικού, στα ματς με Ξάνθη και ΑΕΚ αντίστοιχα, ο βασικός λόγος της κακής τους βαθμολογίας.

Πολύ κακό βαθμό φέρεται να πήραν οι διαιτητές Κομίνης και Παπαπέτρου, που σφύριξαν τα παιχνίδια Ολυμπιακός - Ξάνθη και Παναιτωλικός - ΑΕΚ αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο βασικός λόγος που προκάλεσε την πολύ κακή τους βαθμολογία, φέρεται να είναι από ένα πέναλτι που δε σφύριξαν στους γηπεδούχους.

Παράλληλα, κακή ήταν και η βαθμολογία του βοηθού Τουμπακάρη στο «Καραϊσκάκης», όχι τόσο, όμως, ώστε να παραπεμφθεί.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα