Γιουβέντους - Λάτσιο 2-0 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Γιουβέντους - Λάτσιο 2-0 (vids)

bet365

Δύο ευκαιρίες με το «καλησπέρα», δύο γκολ και... τέλος! Η Γιουβέντους «καθάρισε» το ματς με τη Λάτσιο μέσα σε 12', επικρατώντας 2-0 για το +4 από τις Ρόμα και Νάπολι (και με ματς λιγότερο από τους «παρτενοπέι»).

Στο 100% της αποτελεσματικότητάς της έφτασε η Γιουβέντους απέναντι στη Λάτσιο και είχε βάλει γερές βάσεις για τη νίκη σε διάστημα 12 λεπτών στο Juventus Stadium! Σκοράροντας στις δύο πρώτες καλές στιγμές της για γκολ, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έκανε απόλυτα σωστά τη δουλειά της στον αγωνιστικό χώρο. Με τη Γηραιά Κυρία να παρατάσσεται για πρώτη φορά με το 4-2-3-1, ο Ντιμπάλα αρχικά με αριστερό μονοκόματο σουτ έπειτα από κατέβασμα του Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ στο 5', για να έρθει ο Ιγουαΐν στο 17' από σέντρα του Κουαδράδο να κάνει την προβολή και να γράψει το 2-0.

Όσα κενά βρήκαν οι γηπεδούχοι στην άμυνα των «λατσιάλι», τόσα αναζητούσαν και δεν έβρισκαν οι παίκτες του Ιντσάγκι στα μετόπισθεν της Γιουβέντους. Μοναδική καλή τους στιγμή ένα σουτ του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς στο 25' που πέρασε λίγο άουτ.

Η Λάτσιο δεν το έβαλε κάτω παρά το ασφαλές – βάσει και της εικόνας της αναμέτρησης – προβάδισμα που είχαν αποκτήσει οι «μπιανκονέρι» από το πρώτο ημίχρονο. Οι «λατσιάλι» ξεκίνησαν ασκώντας ξανά πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως κάθε φορά που υπήρχαν οι χώροι και οι προϋποθέσεις για κάτι καλό, η Γιουβέντους γινόταν τρομερά επικίνδυνη για την εστία του Μαρκέτι. Ο Ντιμπάλα έχασε τεράστια ευκαιρία στο 61' από εκπληκτική κάθετη πάσα που τον έβγαλε απέναντι από τον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά πλάσαρε άουτ. Το σύνολο του Αλέγκρι όφειλε να ελέγξει ξανά το παιχνίδι, το έκανε στο τελευταίο 20λεπτο ανεβάζοντας ξανά τις γραμμές της αντί να περιμένει στο μισό γήπεδο και οι ολόσωστες τοποθετήσεις των αμυντικών της «Γιούβε» σε κάθε κακή επιθετική επιλογή των παικτών της Λάτσιο, έκανε τη διαφορά, κρατώντας το 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχστάινερ (74' Μπαρτσάλι), Μπονούτσι, Κιελίνι, Ασαμόα, Κεντίρα, Πιάνιτς, Κουαδράδο, Ντιμπάλα (81' Ρινκόν), Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν (87' Πιάτσα)

Λάτσιο: Μαρκέτι, Πάτριτς, Ντε Φρέι, Γουάλας, Ράντου (60' Τζόρτζεβιτς), Παρόλο, Μπίλια (60' Λουκάκου), Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Λομπάρντι (66' Μούρτζια), Ιμπόμπιλε, Φελίπε Άντερσον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα