Για τη 2η θέση ο Παναθηναϊκός

Κώστας Ζάλιαρης
Για τη 2η θέση ο Παναθηναϊκός

bet365

Ευκαιρία να επανέλθει 2ος στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ έχει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από την Κέρκυρα. Δεύτερο ντεμπούτο για τον Χιμένεθ στην ΑΕΚ, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στενεύουν τα περιθώρια για την ΑΕΛ που αντιμετωπίζει τον Πλατανιά, γιατρικό αναζητούν Λεβαδειακός και Ατρόμητος.

Το πρόγραμμα της Κυριακής για τη 17η αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ ανοίγει με το παιχνίδι της «Ένωσης» απέναντι στους Αρκάδες στο ΟΑΚΑ (15:00, Novasports2). Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» για να... σώσει την κατάσταση, πήρε το «τιμόνι» από τα χέρια του Ζοσέ Μοράς και κάνει δεύτερο ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, στην προπονητική του καριέρα. Το -17 από την κορυφή και η απουσία νίκης για έναν μήνα, καθιστούν επιτακτική ανάγκη τους τρεις βαθμούς για την ΑΕΚ. Στον Αστέρα, σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε ευνοϊκή κατάσταση αντικρίσουν στο ματς, αντιλαμβανόμενοι τη μεταβατική περίοδο στην οποία βρίσκεται ο σημερινός τους αντίπαλος.

Στον κάμπο, η Λάρισα φιλοξενεί τον Πλατανιά (17:15, Novasports2), με την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να έχει μειωθεί στους δύο βαθμούς και το σύνολο του Σάκη Τσιώλη να γνωρίζει πολύ καλά πως αν δεν αλλάξει η εικόνα που βγάζει στο γήπεδο, πολύ σύντομα θα έρθουν μεγαλύτεροι μπελάδες.

Οι Κρητικοί, μετά την ήττα στη Λεωφόρο και τα παράπονα για τη διαιτησία, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα...

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Κέρκυρα - Παναθηναϊκός.

Τεράστια η ανάγκη για βαθμούς για τους Λεβαδειακό και Ατρόμητο στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Βοιωτία, με ώρα έναρξης στις 17:15 (Novasports3). Οι γηπεδούχοι έχουν βρεθεί πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού και η προσπάθειά τους είναι τέτοια επιβίωσης, ενώ, οι Περιστεριώτες μετά και τη βαριά ήττα από την Κέρκυρα μεσοβδόμαδα, αποτέλεσμα που δρομολόγησε εξελίξεις στο εσωτερικό της ομάδας, ψάχνουν ηρεμία και διόρθωση της άσχημης κατάστασης...

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Κέρκυρα στο Νησί των Φαιάκων και αναζητά μόλις το δεύτερο «διπλό» του στο φετινό πρωτάθλημα (19:30, Novasports1)! Οι «πράσινοι», επικράτησαν δύσκολα 2-1 του Πλατανιά την περασμένη Πέμπτη, ενώ η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πέρασε με το επιβλητικό 4-1 από την έδρα του Ατρόμητου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει με τα ίδια πρόσωπα, με μοναδική αλλαγή αυτή του Κουτρουμπή που επιστρέφει και παίρνει τη θέση του Σάμπα στην αποστολή, ενώ οι γηπεδούχοι με τον αέρα της μεγάλης νίκης στο Περιστέρι, στοχεύουν στη διατήρηση μιας διαφοράς ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Σε περίπτωση νίκης, ο Παναθηναϊκός μπορεί να επανέλθει στη 2η θέση της βαθμολογίας και το -10 από την κορυφή, εκμεταλλευόμενος την ήττα της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, το απόγευμα του Σαββάτου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα