Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 0-2

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 0-2

bet365

Οι Νυχτερίδες πέρασαν με 0-2 από την Βιγιαρεάλ και με την δεύτερη σερί νίκη τους (για πρώτη φορά φέτος) βρέθηκαν στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετρούσε οκτώ αγωνιστικές δίχως νίκη και είχε βρεθεί μόλις στο +1 από τον υποβιβασμό. Αλλαγές και ξανά κόντρα αλλαγές προπονητών. Η Βαλένθια κινδύνευε και ακόμα ισχύει. Ωστόσο, πήρε τώρα το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο και μάλιστα όσο πιο εμφατικά γίνεται, δηλαδή με το 0-2 στο «Μαδριγάλ», στο τοπικό ντέρμπι με την Βιγιαρεάλ.

Στο 35’ ο Σολέρ πλάσαρε για το πρώτο από το ύψος του πέναλτι και στο 42’ ο πορτιέρο της Βιγιαρεάλ έκανε τραγικό λάθος, με τον Μίνα να του παίρνει τη μπάλα και να κλειδώνει τη νίκη των Νυχτερίδων, την πρώτη διαδοχική στη φετινή σεζόν. Στο 74’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Πάτο και παρέμειναν για τρίτη αγωνιστική χωρίς επιτυχία, με συνέπεια να έχουν πέσει στο -3 από την τετράδα. Η Βαλένθια πάντως απομακρύνθηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα